Dakwerken van topkwaliteit

Een dak is belangrijk. Het beschermt u en uw gezin tegen de weersomstandigheden door de jaren heen. Een veilig dak boven uw hoofd is dan ook geen overbodige luxe, en het kan geen kwaad om eens in de zovele jaren uw dak te laten renoveren, of te laten controleren op eventuele toekomstige problemen. Een storm is immers nooit ver weg.

Bovendien biedt een dak behalve bescherming ook isolatie. En dat scheelt dan weer in uw portefeuille. Een goed dak zorgt immers voor minder warmteverlies in uw woning, wat u ziet op uw energiefactuur. Een win-win-situatie, dus!

Voor de plaatsing van een kwaliteitsvol dak, dat voldoet aan alle bovenstaande factoren, bent u dan ook bij Dakwerken Defauw helemaal aan het goede adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak, en staan al decennia in voor de aanleg van platte en hellende daken, zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten. Ook allerlei herstellingen behoren tot ons takenpakket.

Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat elke dag opnieuw te popelen om sterk werk af te leveren, met aandacht voor uw wensen en noden, en ook veel aandacht voor de tijdsschema's van de oplevering. Bovendien krijgt u dit alles bij Dakwerken Defauw voor een correcte prijs.

Kiezen voor Dakwerken Defauw is kiezen voor jarenlange duurzaamheid. Contacteer ons gerust via de contactpagina van deze website, en dan zorgen we meteen voor een afspraak. Vooraleer u definitief toezegt krijgt u van ons trouwens een volledig gratis en vrijblijvende prijsofferte voor de uit te voeren werken. Tot snel!

Back to Top