Gevelbekleding

Net zoals u 's morgens bij het opstaan even stilstaat bij de kleding die u die dag zal aandoen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ook uw woning over een goede gevelbekleding beschikt. De gevelbekleding is immers het uitstalraam van uw woning naar de buitenwereld toe, en kan een goede of slechte indruk geven.

Behalve het belang van uw gevel in de uitstraling van uw woning, is ook het beschermende en isolerende effect van belang. De gevelbekleding heeft immers ook als taak om het huis te beschermen tegen weer en wind, en tegen de koude en andere weersomstandigheden.

Een van onze specialiteiten op het gebied van gevelwerken is het gebruik van natuurlijke leien voor dit aspect van uw woning. Met leien werken heeft verschillende voordelen tegenover de andere soorten bekleding. Het resultaat geeft een mooie, waterdichte gevel die zowel vuil- als waterafstotend is.

Dakwerken Defauw is dé partner bij uitstek om uw gevelwerken op een kwaliteitsvolle manier uit te voeren, want dankzij ons krijgt u een ervaren vakman over de vloer, en dat voor een betaalbare prijs.

Overtuigd? Contacteer ons dan via de contactpagina van deze website. Vraag zeker ook eens naar onze gratis en vrijblijvende offertes voor uw project!

Back to Top