Restauratie Leien

Met Dakwerken Defauw loopt alles van een leien dakje. En die uitdrukking mag u gerust letterlijk nemen, want meer nog dan in klassieke daken, zijn wij gespecialiseerd in de aanbouw, restauratie en herstellingen van leien daken. Deze service komt natuurlijk hoofdzakelijk van pas bij de restauratie van bijvoorbeeld kerken, kapellen, monumenten en andere oude gebouwen.

Indien u dus voor zo'n oud gebouw op zoek bent naar een vakman, die met veel respect voor de huidige leistenen aan de slag gaat, en het gebouw zijn oude karakter terug kan geven, kies dan voor Levi Defauw. Evengoed kunnen onze lei-technieken trouwens toegepast worden op nieuwbouwprojecten.

Wij restaureren niet alleen de leien van het dak, maar gaan ook voor een totaalrestauratie van het zinkwerk. Met andere woorden: het leien dak ziet er na afloop van onze werkzaamheden helemaal als nieuw uit.

Zin om een beroep te doen op de ervaren leidekkers van Dakwerken Defauw? Dan verwijzen wij u graag door naar de contactpagina van deze website. Laat snel van u horen en dan zorgen wij er voor dat u kan rekenen op een gratis en vrijblijvende offerte, voor de uitvoer van de werken.

Back to Top