Zink- & koperwerken

Dakwerken Defauw is, naast een ervaren dakwerkbedrijf, ook een referentie in de wereld van de zink- en koperwerken. Of u nu op zoek bent naar een specialist om uw dakgoot te installeren, het zinkwerk te herstellen of bijvoorbeeld uw afvoerpijpen te monteren bij nieuwbouw: voor dit alles zijn wij het geschikte bedrijf.

Dakwerken Defauw steunt immers op meer dan 20 jaar ervaring, en dat loont zich bij de uitvoer van de werken. Wij weten perfect waar we wel en niet rekening mee moeten houden, en houden ons aan strakke schema's, zodat uw project altijd binnen de afgesproken termijn opgeleverd kan worden.

Bovendien wordt er bij ons enkel met merk- en kwaliteitsproducten gewerkt. Op die manier bent u zeker dat uw nieuwe zink- en koperinstallaties (zoals bijvoorbeeld de dakgoot of de afvoer) een lange levensduur zullen kennen, en dat u ons binnen bijvoorbeeld 5 jaar niet plots moet opbellen voor een reparatie.

Is de keuze gemaakt en wil u op ons een beroep doen? Of heeft u nog wat overtuiging nodig en wil u daarom eerst een goed gesprek met ons? Geen probleem. Contacteer ons via de contactpagina van deze website en dan zorgen we gelijk voor een afspraak en meteen ook een eventuele gratis en vrijblijvende prijsofferte.

Back to Top